Skip to main content

 

 

 

 

A megrendelés során

Esküvő. Milyen vezetéknevet kell megadni a megrendelésben?

A megrendelésbe azt a vezetéknevet szükséges megadni, amely a kiutazáskor az érvényes útiokmányban szerepelni fog. Abban az esetben, ha a kiutazás előtt új úti okmányt állíttat ki, kérjük adja meg az esküvő utáni vezetéknevet a megrendelés létrehozásakor is. Ha megtartja a régi nevére szóló útiokmányát és ezzel fog kiutazni, a megrendelésbe is az itt található vezetéknevet adja meg.
A repülőgyek foglalása és kiállítása a kifizetés után történik azokra a nevekre, amelyek a megrendelésben szerepelnek. A név módosítása egy már kiállított repülőjegyen nem lehetséges. Amennyiben az adott légitársaság engedélyezi is, csupán felár ellenében lehetséges kérvényezni azt.

Hol találok naprakész informaciókat a kiválasztott célállomásra való beutazás feltételeiről? (Vízumkötelezettség stb.)

Az aktuális információkat megtalálja a Konzuli Szolgálat weboldalán.

Átszállásom van USA/Kanada területén, a végső úti célom viszont teljesen más. Szükséges érvényes vízummal rendelkeznem ez esetben is?

Ilyen átszállások esetén is szükséges rendelkezni érvényes beutazási engedéllyel (ESTA vagy ETA). Hasznos cikk a beutazási engedély kitöltéséhez megtalálható ITT.
Ugyanígy követelhetnek a világ más országai is tranzit vízumot, ezért mindig ajánljuk ellenőrizni a tranzit ország beutazási/tranzit feltételeit is.

A megrendelés során más árat látok, mint ami az akciós jegyeknél volt feltüntetve. Ez miért történik?

Az előre elkészített naptárakban az árak csupán tájékoztató jellegűek. A naptárak rendszeres időközönként frissítésre kerülnek, azonban a légitársaságok akár néhány percen belül és többször is módosíthatják az árat. A „Tovább” gombra kattintva a rendszer valós időben ellenőrzi az Ön által kiválasztott járatkombinációk aktuális elérhetőségét a kiválasztott utasszámhoz.

Hogyan juthatok kedvezményes kuponhoz?

Pelikán rendszeresen készít exkluzív akciókat, amikor is hírlevélben értesíti Ügyfeleit a már létező kuponokról, de akár közösségi hálozatainkon keresztül, vagy blogunkon Repjegykirály-on is megtalálhatóak. Ezért tanácsoljuk, hogy minél hamarabb iratkozzon fel hírleveleinkre, ahol az elsők között értesülhet az egyedi akciókról, kuponokról.

A kedvezményes kupont felhasználhatom bármilyen termékre a pelikan.hu oldalán?

A pelikan.hu által kiállított kuponokat fel lehet használni repülőjegyek ill. komplex utak foglalására. A konkrét kupon feltételeiről Ügyfeleinket időben tájékoztatjuk.

Rendelkezem kedvezményes kuponnal/ajándékutalvánnyal. Hogyan tudom érvényesíteni?

A kedvezményes kupont vagy ajándékutalványt a megrendelés utolsó részében, a fizetési mód kiválasztásánál lehetséges beváltani a "Kupon felhasználása" felületre való kattintással. Ezzel a kupon értéke levonásra kerül a megrendelés teljes árából.

Hasznosnak találta az információkat az oldalon?