Skip to main content

Nyaralj Dubajban – utazz az Emírségekbe a Pelikánnal

Hova?
Indulás dátuma
Érkezés dátuma
Személyek száma
Akciós repülőjegyek Dubajba
További akciós repülőjegyek

GYIK - gyakori kérdések és válaszok

A megjelenített árak véglegesek?

A Pelikan.hu oldalon feltüntettet árak véglegesek, amelyek tartalmazzák a reptéri illetéket is. Az árak csak az opcionális kiegészítő szolgáltatások díjait nem tartalmazza, mint például a biztosítás, illetve a csak helyben megfizethető helyi adókat illetve illetékeket, melyeket általában a hotel recepcióján lehet megfizetni (ez általában kisebb összeg), vagy helyi vízum díjat, melyeket a reptéren lehet megfizetni.

Mit jelent az Adults only kifejezés

Az Adults only hotelekben csak felnőtt illetve bizonyos kor feletti (általában 14+) gyerekek szállhatnak meg. Ezekben a hotelekben nem szállhatnak meg kisgyerekes családok, kifejezetten pároknak és olyan vendégeknek tartják fent, akiknek fontos a szállás kiválasztásánál a nyugodt környezet és a zavartalan pihenés lehetősége.

Hogyan foglalhatok több, mint 1 szobát?

A foglalási rendszerek többsége egy szobával számol, minél több személyre foglal annál nagyobb/több ágyas szobát keres. Ha több szobát szeretne foglalni, ügyfélszolgálatunk készséggel segít annak megvalósításában a szallas@pelikan.hu email címen, vagy a 06 1 999 5657-es számon.

Más ellátással, más időpontra foglalna, mint az oldalon található opciók?

Ha más ellátással, más időpontra, vagy más vendégszámmal foglalna, mint az oldalon található opciók, ügyfélszolgálatunk készséggel segít annak megvalósításában a szallas@pelikan.hu email címen, vagy a 06 1 999 5657-es számon.

Van lehetőség csak előleget fizetni a foglalásnál?

Sajnos csak a teljes összeg megfizetését követően tudjuk befoglalni a repjegyet, szállást, illetve esetlegesen más szolgáltatásokat. Mivel a repjegyek és hotelek árai gyorsan változhatnak, akárcsak a szabad helyek száma, javasoljuk a foglalást követően mihamarabb megfizetni annak értékét.

Mi a teendő a fizetést követően?

A banktól beérkező sikeres fizetésről szóló visszaigazolást követően (legkésőbb a következő munkanapon) ellenőrizzük a befoglalt csomagban szereplő termékek elérhetőségét, illetve azok aktuális árát.

Ha a csomagban szereplő szolgáltatások/termékek ára a foglalás óta nem emelkedett, e-mailben visszaigazoljuk az utazás foglalását és elküldjük az utazáshoz szükséges dokumentumokat/instrukciókat.

Ha a csomagban szereplő valamely szolgáltatás/termék ára emelkedett, elérhetősége változott, a lehető leggyorsabban értesítjük erről a tényről telefonon, vagy e-mailen és felajánljuk a lehetséges opciókat.

Ha egyetlen felajánlott opció sem felelne meg Önnek, visszatérítjük a teljes befizetett összeget.

Utazások Dubajba a Pelikánon keresztül

Repülj a világ legjobb úti céljába Magyarország eminens szakértői segítségével. A Pelikán kínálatában repülőjegyek és nyaralások széles választékát találod, és mivel egyre nagyobb az érdeklődés Dubaj iránt, kínálatunkat mi is kibővítettük a legnépszerűbb szállodákkal - legyen az városi vagy tengerparti, luxus- vagy pénztárcabarát szálloda, nálunk megtalálod a befutót.

A váratlan eseményeket nem minden esetben fedezi a biztosítás, vannak dolgok, amelyeket nehéz megmagyarázni, ezért találtuk ki új szolgáltatásunkat: „Bármilyen okból történő módosítást”. Az új szolgáltatásunkkal az indulás előtt legfeljebb 3 nappal indoklás nélkül módosíthatod repjegyed.

Mindenképp ajánljuk figyelmedbe KOMPLEX biztosításunk megkötését, amely garantálja az egészségügyi költségek és balesetek utáni következmények megtérítését. Azonban számos egyéb váratlan és nem túl kellemes helyzetre is vonatkozik, mint például poggyászproblémákra, a közlekedési eszköz késésére, esetleges mentés szükségességére, vagy harmadik személy egészségének és vagyonának károsodására. Amennyiben SZTORNÓ biztosítással rendelkezel, és egy váratlan esemény miatt, például betegség, sérülés vagy akár munkahely elvesztése és egyéb váratlan helyzet miatt igazolás ellenében visszakapod a repjegyed le nem repült részét.