Skip to main content

Repülőgép radar - Repülőgép járatok élő figyelése ✈️

 

A Flightradar24 repülési radar lehetővé teszi a kereskedelmi légitársaságok összes olyan repülőjáratának nyomon követését, melyek éppen a levegőben tartózkodnak. A repülő radar valós időben nyújt olyan információkat az adott járatról mint például a repülőgép gyorsasága, útvonala, típusa, repülési magassága, stb.

Az online repülőradaron így egyszerűen nyomon követhetjük nemcsak saját járatunkat, hanem ismerőseinkét, családtagjainkét is. Elég rákattintani magára a repülőgépre, és azonnal megjelenítésre kerülnek a fentebb említett információk.
 

Kiknek lehet érdekes a repülőgép radar?

repülőjáratok online követése főként az érdeklődők három nagy csoportjának lehet érdekes: a repülés szerelmeseinek, amatőröknek illetve az utasoknak és családtagjaiknak. A  repülési radar szolgáltatás alapvetoen ingyenesen elérhető minden érdeklődő számára. A Flightradar24 weboldalán viszont olyan fizetett funkciókat is kínál, melyek lehetővé teszik a további információk követését is.
 

Családtagok járatainak követése

Repülőradarunk jelentős előnyöket nyújt mind az utasoknak mind családtagjaiknak. Ők könnyedén tájékozódhatnak a radar segítségével, hogy minden rendben van-e a levegőben, és szemmel követhetik a járatok esetleges késését. Hazatérő rokonáért vagy ismerőséért készül? A radar segítségével percre pontosan megtudja, mikor kell a repülőtérre indulnia! A földön maradtak megnyutatásán túl, a szolgáltatás érdekes lehet minden utas számára. Az online radaron feltüntetett információk gyakran pontosabbak és általában naprakészebbek mint a repülőtéren közöltek.
 

1 nap légiforgalma az Atlanti-óceán felett a repülőgép radar szerint

 

Vásároljon repjegyeket, hogy később a radaron követhesse járatait:

repjegykiraly
repjegykiraly