Skip to main content

Clone of Clone of Clone of Clone of Clone of Clone of Nyaralj Dubajban – utazz az Emírségekbe a Pelikánnal

Hova?
Indulás dátuma
Érkezés dátuma
Személyek száma

Akciós repjegyek az Egyesült Arab Emírségekbe

Utazások Dubajba a Pelikánon keresztül

Repülj a világ legjobb úti céljába Magyarország eminens szakértői segítségével. A Pelikán kínálatában repülőjegyek és nyaralások széles választékát találod, és mivel egyre nagyobb az érdeklődés Dubaj iránt, kínálatunkat mi is kibővítettük a legnépszerűbb szállodákkal - legyen az városi vagy tengerparti, luxus- vagy pénztárcabarát szálloda, nálunk megtalálod a befutót.

Újdonság a Pelikán kínálatában az egyedülálló KOALA repjegybiztosítás, melynek köszönhetően minden utas 75 000 forint kártérítést kap minden törölt járatért vagy 2 óránál hosszabb késésért.

Mindenképp ajánljuk figyelmedbe KOMPLEX biztosításunk megkötését, amely garantálja az egészségügyi költségek és balesetek utáni következmények megtérítését. Azonban számos egyéb váratlan és nem túl kellemes helyzetre is vonatkozik, mint például poggyászproblémákra, a közlekedési eszköz késésére, esetleges mentés szükségességére, vagy harmadik személy egészségének és vagyonának károsodására. Amennyiben SZTORNÓ biztosítással rendelkezel, és egy váratlan esemény miatt, például betegség, sérülés vagy akár munkahely elvesztése és egyéb váratlan helyzet miatt igazolás ellenében visszakapod a repjegyed le nem repült részét.