Skip to main content

TOP úti célok autóbérlésre

Autóbérlés - cikkek

Autóbérlés egyszerűen: minden amit tudni szerettél volna.

Már most a következő utazásodon gondolkodsz, de nem szeretnél végig egy szálloda medencéje mellet hűsölni? Szuper! Most neked is eláruljuk, hogyan lehet egyszerűen autót bérelni. A legelső kattintástól egészen a kocsikulcsok leadásaig, mindenről informálunk.

Ilyen volt 5 nap Izraelben autóval (videó és pár jó tanács)

Izrael jelentős történelmi múlttal, gazdag kultúrával és vallási élettel rendelkezik. Nem tartozik a legnagyobb országok közé, ennek ellenére az a látvány, amit kínál, szinte lélegzetelállító.

6 gyönyörű út Amerikán keresztül

Autót bérelni és átszelni egész Amerikát, vagy legalább annak egy részét. Nagyon sok európai kalandor álma egy ilyen vagy hasonló utazás. Aki már részese lehetett egy hasonló kirándulásnak, felejthetetlen élményekkel ...

Cool road trip az USA-án keresztül: 1. rész

Ha ti is olyan utazás őrültek vagytok, mint mi, és pénztárca kímélő módon szeretnétek keresztül kassul bejárni Amerikát, akkor jól figyeljetek. A következő hetekben olvashattok amerikai road tripünkről.

GYIK autóbérlés

Mire van szükségem egy autóbérléshez?

A foglaláshoz elegendő egy hitel- vagy betéti bankkártya. Az autó felvételéhez viszont az alábbiakra lesz szüksége:

  • Foglalási bizonylata / eVoucher-e, mely igazolja, hogy már fizetett a bérlésért.
  • Az első vezető nevére szóló, dombornyomott hitelkártya (ill. bankkártya, amennyiben azt az autókölcsönző elfogadja), melyen rendelkezésre áll a biztonsági letéthez szükséges fedezet.
  • Minden vezetőnek rendelkeznie kell érvényes (sok esetben min. 24 hónapos) vezetői engedéllyel.
  • Útlevél, illetve egyéb, az autókölcsönző által kért személyazonosító okmány.

A különböző szolgáltatók feltételei eltérhetnek, ezért kérjük, ellenőrizze a kiválasztott bérautó felvételének követelményeit.

Hány évesnek kell lennem egy autóbérléshez?

A legtöbb autó kölcsönző cégnél a korhatár 21 és 70 év között van. Ha Ön még nem töltötte be 25. életévét, de már elmúlt 70 éves, a szolgáltató a helyszínen különdíjat kérhet Öntől.

Foglalhatok egy bérautót valaki más számára is?

Amennyiben megfelel ezeknek a követelményeknek, csak töltse ki a részleteket, miközben készíti a foglalást.

Minden költséget tartalmaz a bérleti díj?

Bérléseink túlnyomó többsége tartalmazza a lopásvédelmet, a töréskárbiztosítást (CDW), a helyi adókat, a reptéri illetékeket és a közúthasználati díjakat. Az esetleges "extrákért" az autó átvételekor kell fizetnie, úgymint a fiatal sofőr díját, a további vezető díját vagy az egyirányú útidíjakat. Mi azonban elmagyarázunk Önnek minden, a járulékos költségekkel kapcsolatos információt, mielőtt lefoglalná az autót. (Pl. Jó módja a költségcsökkentésnek, hogyha magával viszi saját gyerekülését vagy GPS-ét.) A bérlés további részleteivel kapcsolatban kérjük, tekintse meg a Feltételek és Kikötések szekciót, melyet minden autónál feltüntetünk

Hasznosnak találta az információkat az oldalon?